Vium – din partner i den digitala världen

Vi specialiserar oss på att skapa skräddarsydda, innovativa hemsidor som hjälper ditt företag att växa och nå ut till fler kunder. Med en passion för design och teknik strävar vi efter att förvandla dina visioner till verklighet.

Allt börjar med en hemsida

Under det senaste två decennierna har det startats fler än 300.000 företag runt om i Sverige, och för att ha en rimlig chans att ta plats på marknaden är digital marknadsföring speciellt via hemsidor extremt viktigt för att kunna konkurrera med en så snabbt växande marknad.

Webbdesign & webbutveckling

Det första steget är att ta fram en design, här kommer vi ställa frågor som, vad ska sidan innehålla och hur ska sidan se ut? Efter det kommer vi att presentera ett förslag på en färdig design.

När designen och strukturen för hemsidan är satt börjar vi bygga hemsidan. I det här steget integrerar vi även externa system som till exempel betalningsmetoder, för att slutligen lansera hemsidan.

Grafisk design – ditt företags ansikte utåt!

En grafisk profil är essentiell för ett företags igenkänning och professionalitet, och inkluderar användningen av logotyp, färger och typsnitt. Din logga, som ofta är det första kunderna ser, bör återspegla din verksamhet och stärka ditt varumärke. Professionellt designade material som tidningar och reklamblad, samt digitala element som hemsidor och appar, är avgörande för att göra ett starkt första intryck och utveckla ditt företag. Vi erbjuder hjälp från idé till verklighet, med tjänster som stärker ditt varumärke till konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Kontakta oss för mer information.

Logotyper

Formgivning

Grafisk identitet

Foto- och filmproduktion

På Vium förstår vi kraften av visuell kommunikation. Vi erbjuder professionella foto- och filmproduktionstjänster som hjälper ditt företag att framhäva sin unika identitet och engagera din målgrupp på ett effektivt sätt.

Varför är professionella bilder och filmer viktiga för ditt företag? I en värld där det visuella intrycket ofta är det första ett potentiellt kund möter, kan högkvalitativa bilder och välproducerade filmer göra en avgörande skillnad. De kan förbättra ditt företags image, öka trovärdigheten och stärka ditt varumärke.

Drönarvideos och 3d-vandring (fastigheter)

Drönarvideos
Våra drönarvideos fångar din fastighet i enastående HD-kvalitet, vilket ger potentiella köpare en dynamisk och helhetsbild av egendomen. Oavsett om det är en solnedgång över takåsarna eller den frodiga trädgården, våra drönarvideos ger en verklig känsla av platsen.

3D-Vandringar
Våra 3D-vandringar erbjuder en interaktiv upplevelse som tar dig direkt in i fastigheten, oavsett var du är. Med detaljerad realism och friheten att utforska varje vrå, ger vi potentiella köpare möjlighet att verkligen känna sig hemma, innan de ens stiger in genom dörren.

Digitala 3D-Modeller
Dessa modeller är utformade för att ge en intuitiv och engagerande upplevelse, vilket gör det enkelt och underhållande för potentiella köpare att utforska varje hörn av din fastighet. Med en känsla av närvaro och rörelsefrihet erbjuder dessa modeller en unik möjlighet att uppleva fastigheten i en virtuell värld.

Sociala medier

Vi är din kompletta partner för tillväxt på sociala medier, engagerade i att stödja ditt företag genom varje fas av processen – från planering och strategiutveckling till innehållsskapande och effektiv annonsering. Vi tar hand om alla aspekter, säkerställer att ditt innehåll är kraftfullt, målinriktat och resonemang med din målgrupp. Med vår expertis, skräddarsyr vi strategier som förstärker ditt varumärke, optimerar din närvaro online och driver engagemang och tillväxt. Vi är här för att hjälpa ditt företag att blomstra på sociala medier, maximera din räckvidd och omvandla följare till lojala kunder. Kontakta oss för att börja din resa mot framgång på sociala medier.