Almedalen 2023

Under veckan som gått har vi varit på Gotland för att delta på Almedalsveckan. Under Almedalsveckan besöker många politiker Visby och det är framförallt om just politiken det rapporteras om i nyheterna men Almedalen är så mycket mer. Det är för det första en fantastisk plats för att knyta kontakter och nätverka med intressanta och likasinnade personer. En plats för näringslivet och en plats för att skapa affärsmöjligheter.

Vi gick på fler spännande seminarier och evenemang. AI som samhällsomvandlare hos Swedbank, Det svenska techundret och Kan vi lösa klimatkrisen med hjälp av ny teknik hos Techarenan, Techledarskap – hur leder vi Sverige framgångsrikt hos Techsverige, Leda eller ledas av AI hos Chef, Cash eller krypto hos Sparbankernas riksförbund. Utöver det hann vi också med att se 5 av 7 företagspitchar i Techarenans tävling Techarenan Challenge, vilket var väldigt intressant och lärorikt. Vi hann även med att gå på tre mingel under veckan, först hos Golvkedjan, följt av ett mingel arrangerat av Social Venture Network och vi avslutade på det stora Techminglet.

Under dessa evenemang fick vi möjlighet att träffa många intressanta människor och delta i spännande diskussioner. AI var en central fråga som diskuterades flitigt och vi ser nu fram emot en intensiv period av arbete för att utforma en plan för hur vi kan implementera AI på ett säkert och hållbart sätt i vår verksamhet. Vårt mål är att våra kunder ska kunna dra nytta av AI-teknologi för att växa och utvecklas.

Att vara närvarande på Almedalsveckan har gett oss värdefulla insikter och nya perspektiv. Vi är entusiastiska över möjligheterna som teknik och innovation kan erbjuda. Vi ser fram emot framtiden och att fortsätta vara ett företag som driver framsteg och skapar positiv förändring i samhället.