Allt börjar med en hemsida

Under det senaste två decennierna har det startats fler än 300.000 företag runt om i Sverige, och för att ha en rimlig chans att ta plats på marknaden är digital marknadsföring speciellt via hemsidor extremt viktigt för att kunna konkurrera med en så snabbt växande marknad.

Webbdesign

Mer än bara en hemsida

Det första steget är att ta fram en design, här kommer vi ställa frågor som, vad ska sidan innehålla och hur ska sidan se ut? Efter det kommer vi att presentera ett förslag på en färdig design.

Support/drift & förvaltning

Vi hjälper dig med allt du behöver

Efter lanseringen av hemsidan kan vi bistå med support och hjälpa till med att uppdatera och underhålla hemsidan men våra smidiga supportavtal.

Webbutveckling

Produktionen påbörjas

När designen och strukturen för hemsidan är satt börjar vi bygga hemsidan. I det här steget integrerar vi även externa system som till exempel betalningsmetoder, för att slutligen lansera hemsidan.

E-handel

Wordpress + WooCommerce

WooCommerce är det väldigt enkel och lättskött system för att bedriva e-handel, men också väldigt kraftfullt med alla funktioner som kategorisystem, rabatthantering, varukorg, snabbkassa och Google optimering ända ner på produktnivå.

Vill du bli uppringd?

Det ska var enkelt att få den hjälp man behöver. Fyll i ditt nummer här så ringer vi upp dig.