Behov av en hemsida? Lugn, vi hjälper dig!

Vium + föreningar

Det finns många föreningar som har haft en gratis hem– sida via idrottonline. En mycket uppskattad funktion som nu läggs ner i december. Därför räcker vi på Vium nu ut en hjälpande hand till föreningar som är i behov av en hemsida med vitala funktioner till ett pris vi tror passar alla.

Varför Vium?

Vium är en liten företagsbyrå som brinner för föreningar, och förstår behovet av en fungerande hemsida. Vi på vium är själva engagerade i olika idrottsföreningar på både styrelsenivå och som aktiva medlemmar. I och med vårt egna engagemang i föreningar förstår vi att en hemsida är otroligt viktigt men till ett rimligt pris.

Vad säger våra kunder?

Vi strävar ständigt efter att bli bättre och bättre. Något som ligger oss varmt om hjärtat är och goda och nära kundrelationer.

”Vår upplevelse av Vium är mycket positiv. Trevlig och glad personal, bra idéer och tydliga. En känsla av att inget är omöjligt.”

Daniel Söderström

Grundare, SollefteåGuiderna AB

Vilka är Vium?

Vium startade i Lindesberg av Gabriel Vesterlund och Adrian Gissberg i början av 2019. Under årens gång har två medarbetare tillkommit, Evelina Gryth och Anton Jäderblom, ekonomiansvarig respektive grafisk formgivare. Det är ett sammansla– get gäng med kompetenser i spridda områden som tillsammans kompletterar varandra utmärkt.

Vium startade som sagt i Lindesberg och har idag etablerat sig väl bland lokala företag. Under de senaste åren har även kunder i Stockholm och koncerner som sträcker sig till andra län tillkommit som kunder. Vi på Vium ser ljust på framtiden. Häng med oss!

Vad ingår

Vi på Vium designar och bygger en hemsida anpassad utifrån era behov, upprättar e-postadresser (namn.efternamn@föreningensnamn.se) och självklart håller vi er hemsida uppdaterad och erbjuder support om det skulle vara något som inte funkar.

Vi tar även fram lathundar till er nya hemsida så att ni kan sköta den operativa verksamheten på ett smidigt sätt. I priser ingår även hosting för er hemsidan samt kostnaden för ert domännamn.

  • Specialbyggd hemsida utefter era behov
  • Upprättning av e-postadresser
  • Kontinuelig uppdatering av hemsidan
  • Professionell och lättillgänglig
  • Lathundar till hemsidan
  • Hosting
  • Domännamn

Därefter 200 kr/mån för support och underhåll